Kiyowo.


a girl who loves food more than people



Theme ©



Trial PMR around the corner.
21.5.13 | 0 comments

Assalamualaikum, hi guys. 
Well, mid year exam dah nak habis. hehehe. Aku tak tahuuuu lah macam mana result nanti. Konfem teruk. Aku tak ready lagi. Study last minute. Aaaaaaaaaa.hahahah. Aku takut SC, MATH, GEO, KH, BI. Kalau boleh semua subjek okay!!!! 

Math aku banyak carelesss. Aaaaa.Mesti cikgu marah punya.Lulus pun okaylah. Janganlah faillll. please :(Science aku hilang 8 markah okay. Sebab carelesss punya pasaiii. Aaaa :( Then apa lgi. Agama aku bnyk tak tau.Haaaa semuanya problem. 

Lepas mid year exam, cuti, then ada trial PMR.Lpas Trial ada lagi kot trial. Entahlah. Lepastu, baru PMR.Klu korang tgk dkt bhagian 'Stuff' aku ada buat countdown PMR. Skrang lagi 141 hari weiiiii -.- Cepatnya masa berlalu. Macam tak caye je. Rasa macam sekarang aku baru nak masuk form 3 T.T 

Remember post yang lalu? yg pasal crush tu. Aku dah tak suka dekat depa semua. Magic kan?hahaha. Lagipun mereka hanya crush. Bukan sesiapa, mmg senanglah aku nak lupakan.Ex pun aku boleh lupakan takkan mereka tak boleh. Aku nak kawan aje ok.

Terbaru, sunbae aku.Sorang Shahrain,sorang lagi Amirul. Shahrain tulah yg aku kata dia abang Sleeq tu. Tapi aku tak anggap dia sebagai crush pun. Aku suka tengok dia ja. Macam Sharif dalam Sleeq je. Heh.Haaa sorang lagi Amirul, hehehe.

Hahahaha. This is not the right time aku nak fikir pasal diorang.Sunbaeeee, lepas PMR muncul lagi eh dalam fikiran gua? hahahaha.Okay pray me for trial PMR and PMR. Ya Allah , takut gila nih.









NEWER
PAST



follow profile linkies archive refresh